Θρήνος στην Πάλαιρο, νεκροί πατέρας και ο 6χρονος γιος του - Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό 23χρονου και στην Λευκάδα

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες, στις 12:30 περίπου στον δρόμο Παλαίρου – Βόνιτσας με απολογισμό τον θάνατο ενός 39χρονου και του εξάχρονου γιού του...


 Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr αγροτικό τύπου κλούβας που οδηγούσε 85χρονος και που κινούνταν προς Παλαιρο, χτύπησε από πίσω και παρέσυρε δίκυκλο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση και οδηγούσε 39χρονος από την Πάλαιρο με επιβάτη τον ανήλικο γιο του, μόλις έξι ετών.

Από την σύγκρουση σκοτώθηκαν τόσο ο οδηγός του δικύκλου, όσο και το εξάχρονο αγοράκι, ενώ ο 85χρονος οδηγός του αγροτικού συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Βόνιτσας που ενεργεί και την σχετική έρευνα. 

Βαρυ το πένθος στο χωριό της τραγικης οικογένειας, αλλα και πολλά τα ερωτηματικά, σχετικά με το κάτω υπό ποιές συνθήκες ο υπερήλικας οδηγούσε.


Στη Λευκάδα... 

Στις 21.07.2013 το μεσημέρι στα Χαραδιάτικα Λευκάδας δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου εκτράπηκε της πορείας της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

 Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ελλομμένου Λευκάδας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας