Δωδώνη:Νέο αγωνιστικό ραντεβού την Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 11 το πρωί

Νέο αγωνιστικό ραντεβού στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ» δίνουν οι παραγωγοί για τα οφειλόμενα μηνών από την εταιρία, την Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 11 το πρωί. Οι κτηνοτρόφοι , καλούν τα Δημοτικά Συμβούλια της Ηπείρου και...
το Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς και όλους τους φορείς να αναλογιστούν το μέγεθος της ευθύνης τους και να παρευρεθούν στη συγκέντρωση για να ενισχύσουν τον αγώνα για στήριξη της κτηνοτροφίας στην περιοχή .

Eν τω μεταξύ λιγο πριν την προθεσμία που έδωσαν οι κτηνοτρόφοι στην γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» προκειμένου να τους εξοφλήσει, η διοίκηση της εταιρίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαβεβαιώνει ότι τα οφειλόμενα ποσά προς τους παραγωγούς θα εξοφληθούν χωρίς να το προσδιορίζει αυτό χρονικά, προειδοποιώντας παράλληλα όσους επιχειρήσουν να προβούν σε κατάληψη του εργοστασίου, ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με τις αστικές και ποινικές ευθύνες αλλά και θα δυναμιτίσουν και την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης που καταβάλλει η Διοίκηση, προσπαθώντας έτσι να αποτρέψει τους κτηνοτρόφους να κάνουν πράξη την απειλή τους.

 Ωστόσο οι απειλές αυτές δεν φαίνεται να πτοούν τους παραγωγούς και δυναμώνουν τη φωνή τους για το ραντεβού της Παρασκευής έξω από το εργοστάσιο. Η Δωδώνη θα επιστρέψει στους φυσικούς ιδιοκτήτες της, δηλώνουν οι βουλευτές Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, Χρήστος Μαντάς, και Όλγα Γεροβασίλη, επισημαίνοντας ότι οι εκβιασμοί της εταιρίας και το σχέδιο διάλυσης της κτηνοτροφικής παραγωγής δεν θα περάσουν.

 Η ΔΩΔΩΝΗ είναι δημιούργημα του κτηνοτροφικού κόσμου της Ηπείρου προσθέτουν και είναι τουλάχιστον περίεργο να απειλούνται με εκδίωξη οι φυσικοί ιδιοκτήτες-κτηνοτρόφοι παραγωγοί, από εκείνους που με διαδικασίες fast-track “παρέλαβαν” μια υγιή συνεταιριστική επιχείρηση έναντι ενός ευτελέστατου αντιτίμου, χωρίς να έχει διαλευκανθεί αν έχουν επιστρέψει τα χρήματα που όφειλαν. 

Η ίδια η κοινωνία της Ηπείρου δεν θα επιτρέψει στους εκφραστές της μνημονιακής κοινοπραξίας, αυτούς που ξεπούλησαν την ΑΤΕ και «χάρισαν» τη Δωδώνη να προχωρήσουν τώρα και στη διάλυση της αγροτικής παραγωγής υπογραμμίζουν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ.


πηγη...Δ.Ρ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας