Α.Σ ΕΥΚΛΕΑΣ: Επιστροφή από Βαρκελώνη με 16 μετάλλια στο στήθος

Επιστρέφει ξημερώματα της Τρίτης η αποστολή του Α.Σ. ΕΥΚΛΕΑΣ tae-kwon-do στην Πρέβεζα...


 Η συμμετοχή της στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη , κρίνεται απόλυτα ικανοποιητική σύμφωνα με τα αποτελέσματα.

Στους αγώνες συμμετείχαν έντεκα αθλητές και επιστρέφουν με 16 μετάλλια στο σύνολο τους κρεμασμένα στο στήθος αποδεικνύοντας έτσι με τον πιο εμφατικό τρόπο την δουλεία που γίνεται στο σύλλογο. 

Ο επικεφαλής της Ελληνικής αποστολής και εκπαιδευτής του Α.Σ.Γ.ΕΥΚΛΕΑ Πρέβεζας, δήλωσε ενθουσιασμένος με την προσπάθεια των αθλητών. Όπως τόνισε με την σωστή και διαρκή προπόνηση τα αποτελέσματα θα έρθουν αργά ή γρήγορα.

Οι αθλητές της ομάδας άλλωστε τον δικαίωσαν απόλυτα, ξεπερνώντας τις αρχικές προσδοκίες του για τρία με τέσσερα μετάλλια , καταλήγοντας στα δεκάξι.

 Δήλωσε ενθουσιασμένος με τα πολλά μετάλλια των μικρών σε ηλικία αθλητών και την προσπάθεια τους ,οι οποίοι αποτελούν την συνέχεια των μεγάλων αθλητών που έχουν βγει από τον ΕΥΚΛΕΑ.

Άλλωστε και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές με τα μετάλλια που έφεραν απέδειξαν ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται ,αποτελώντας έτσι πρότυπο και έμπνευση για τους μικρούς μαθητές. 

Κλείνοντας ο Μάστερ Άγγελος Σολδάτος μας ενημέρωσε ότι ο επόμενος στόχος του ΕΥΚΛΕΑ είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το 2014 στην Ιταλία ,όπου θα δηλώσει παρών..




preveza-info.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας