Επεισόδιο στο Λούρο – Τραυματίας αστυνομικός

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr, το μεσημέρι στο Λούρο Πρέβεζας έλαβε χώρα συμπλοκή ανάμεσα...
σε Αστυνομικό και αθίγγανους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας Αστυνομικός, ο οποίος θα μεταφερθεί στο Γ.Ν. Πρέβεζας, για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Αστυνομικός έπειτα από καταγγελία που έγινε στο Α.Τ. Λούρου, όταν οδηγός οχήματος ανέφερε πως είδε τρεις αθιγγάνους να του κλέβουν το πετρέλαιο, πήγε να τους ελέγξει και τους ζήτησε να τον ακολουθήσουν στο τμήμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι αθίγγανοι, κρύφτηκαν αρχικά σε κοντινό οίκημα και βγαίνοντας επιτέθηκαν στον Αστυνομικό και του προξένησαν ελαφρύ τραυματισμό, όπως και στον καταγγέλοντα. Ο Αστυνομικός, όντας τραυματίας ζήτησε ενισχύσεις και στο σημείο έσπευσαν συνάδελφοί του, οι οποίοι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, συνέλαβαν τους δύο από τους δράστες, ενώ αναζητείται ακόμη ένας. 

Υποβλήθηκαν μηνύσεις, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που στην περιοχή λαμβάνει χώρα ανάλογο περιστατικό. Για ακόμη μία φορά έρχεται στην επκαιρότητα το σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης των περιφερειακών αστυνομικών τμημάτων στην Α.Δ. Πρέβεζας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας