Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκεται η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκεται η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας με τις εξελίξεις να παίρνουν τη μορφή «χιονοστιβάδας» μετά την απόρριψη του σχεδίου αναδιοργάνωσης, από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας...


 Αυτή τη στιγμή η διοίκηση της Ένωσης δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την προετοιμασία του φακέλου που θα πρέπει να κατατεθεί στο εφετείο Ιωαννίνων αλλά και την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πρέβεζας που διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση μετά την μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, που υπέβαλε ο σύνδικος πτώχευσης της ΕΑΣ Πρέβεζας.

Ήδη κλήθηκαν από την κα. Πταισματοδίκη Πρέβεζας στις 26 Ιουνίου να εξεταστούν ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Πρέβεζας, και ο πρώην γενικός διευθυντής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι με την παραγγελία του κ. Εισαγγελέα, ερευνάται η διάπραξη πέντε αδικημάτων. 

Με την προκαταρκτική εξέταση θα ερευνηθεί αν διαπράχθηκαν οι παραπάνω πράξεις και ποιοι από τους εμπλεκόμενους τις διέπραξαν ή δεν τις διέπραξαν. Την ίδια στιγμή όλα είναι έτοιμα για να κατατεθεί ο φάκελος στο Εφετείο Ιωαννίνων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύνταξη του φακέλου θα γίνει από δικηγορική εταιρεία των Αθηνών και θα κατατεθεί μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

 Η εκδίκαση της υπόθεσης στα Γιάννενα, είναι κρίσιμη και για το λόγο αυτό η διοίκηση της Ένωσης τέλος Ιουνίου θα συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη των εκπροσώπων φορέων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής ώστε να στηριχθεί η Έφεση κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας που απέρριψε το σχέδιο αναδιοργάνωσης.





Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρεβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας