Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός για παράνομα παίγνια στην Ανέζα Άρτας

Κατασχέθηκαν δύο 2 ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα...


 Συνελήφθη,  (08.06.2013) το βράδυ στην Ανέζα Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 33χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

 Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, διενεργήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 33χρονου, ο οποίος κατελήφθη να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία δύο παιγνιομηχανήματα με λογισμικό απαγορευμένων τυχερών παιγνίων, τα οποία ήταν σε κατάσταση αναμονής, πρόσφορα προς άμεση χρήση από πελάτες του καταστήματος.

 Επίσης, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντός των παιγνιομηχανημάτων, βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των (163,50) ευρώ, ενώ κατασχέθηκαν και τα δύο παιγνιομηχανήματα. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας