Προς την πτώχευση οδεύει η Ε.Α.Σ. Πρέβεζας

«Παρελθόν» όπως όλα δείχνουν θα αποτελεί σε λίγο η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας μετά την απόρριψη από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας του Σχεδίου Αναδιοργάνωσης...
το οποίο τον Φεβρουάριο του 2013 είχε εγκρίνει κατά πλειοψηφία η συνέλευση των πιστωτών.

 Η απόφαση αυτή ανατρέπει τα δεδομένα αφού η Ένωση οδεύει πλέον προς την πτώχευση και την εκκαθάριση . Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού οι περισσότεροι πίστευαν ότι θα γίνει δεκτό το σχέδιο αναδιοργάνωσης και τώρα θα κληθούν οι αγρότες μέλη της ΕΑΣ να αποφασίσουν εάν θα προσφύγουν στο εφετείο.

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ κ. Γεράσιμος Λιώλης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του τόνισε πως περιμέναμε ότι η απόφαση θα ήταν θετική, ως προς την υλοποίηση του σχεδίου αναδιοργάνωσης και σημείωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο και θα συγκαλέσει γενική συνέλευση των αγροτών προκειμένου να παρθούν αποφάσεις σχετικά με την προσφυγή στο Εφετείο. 

Σε περίπτωση που η έφεση γίνει δεκτή από το εφετείο θα ακολουθηθεί το σχέδιο αναδιοργάνωσης, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα ισχύσει η πτώχευση , θα απολυθούν οι εργαζόμενοι και η επιχείρηση θα μπει σε διαδικασία εκκαθάρισης.





Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρεβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας