Σε θέση μάχης βρίσκονται οι εκπαιδευτικοί και στην Πρέβεζα

Σε θέση μάχης βρίσκονται οι εκπαιδευτικοί και στην Πρέβεζα, εν αναμονή της επίδοσης των φύλλων πορείας...
στους 88.000 εκπαιδευτικούς και με την κοινωνική έκρηξη προ των πυλών, οι οποίοι αύριο Τρίτη και ώρα 6.30 το απόγευμα, θα συνεδριάσουν στην αίθουσα Συνελεύσεων του 2ου ενιαίου λυκείου, προκειμένου να λάβουν αποφάσεις επί της εισήγησης της ΟΛΜΕ για πραγματοποίηση κινητοποιήσεων τις ημέρες των πανελλαδικών εξετάσεων. 

Την Κυριακή συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ της τοπικής ΕΛΜΕ προκειμένου να συζητήσει τα δεδομένα μετά την επιστράτευση που προανήγγειλε η κυβέρνηση, ενώ θα γίνουν ενημερώσεις στους συλλόγους διδασκόντων όλων των σχολείων. Εν τω μεταξύ, σήμερα στις 8 το βράδυ, μπροστά από την Θεοφάνειο θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Μια ώρα νωρίτερα στο Εργατικό Κέντρο θα συνεδριάσει το συντονιστικό πρωτοβάθμιων σωματείων για την στήριξη του αγώνα των εκπαιδευτικών.

Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πρέβεζας Γιάννης Θεοφάνους απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην αυριανή Γενική Συνέλευση. Την ίδια στιγμή η ΟΛΜΕ υπογραμμίζει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να θέσει στο γύψο τα στοιχειώδη συνδικαλιστικά και πολιτικά δικαιώματα .





Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρεβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας