Με επιτυχία οι προσπάθειες καθαρισμού για Λούρο και Ωρωπό

Επιτυχημένες ήταν οι προσπάθειες καθαρισμού που πραγματοποιήθηκαν στις δημοτικές ενότητες Λούρου και Ζαλόγγου. Δεκάδες εθελοντές συγκεντρώθηκαν στα δύο δημαρχεία και με τον συντονισμό των αντιδημάρχων Λούρου Χαράλαμπου Κακιούζη και Ζαλόγγου Παντελή Μπαρτζώκα, απομάκρυναν...
τα απορρίμματα μεταξύ άλλων από τον Άγιο Βαρνάβα, την είσοδο του Λούρου, πάρκα του Λούρου και του Ωρωπού και την παραλία του Καναλίου.Επισης,την αγάπη τους για την Πρέβεζα και το περιβάλλον απέδειξαν χθες εκατοντάδες δημότες, σύλλογοι και φορείς οι οποίοι συμμετείχαν στην πανελλήνια πρωτοβουλία Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα.

 Από Μικροί και μεγάλοι εθελοντές στην Πρέβεζα, τον Λούρο και το Ζάλογγο έδωσαν ραντεβού σε παραλίες, πλατείες ,πάρκα κι άλλα αγαπημένα τους σημεία, απομακρύνοντας τα απορρίμματα και δίνοντας έτσι ένα ισχυρό μήνυμα για την επιτυχία που μπορεί να έχουν οι κοινές και συντονισμένες προσπάθειες. Στη Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας εθελοντικές ομάδες καθάρισαν μεταξύ άλλων τον Άγιο Θωμά, τον Παντοκράτορα, την Κυανή Ακτή , το Πυροβολικό, το ιστορικό κέντρο, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η επιχείρηση αποψίλωσης από την βλάστηση στα εξωτερικά τείχη του Κάστρου του Αγίου Ανδρέα, την οποία έφεραν σε πέρας τα μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας. 

Τα συγχαρητήρια τους τόσο προς τα μέλη της ΛΕΚ όσο και προς όλους τους εθελοντές, εξέφρασαν με την παρουσία τους ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ανατολιωτάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης και ο Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Βαγγέλης Ροπόκης, υπογραμμίζοντας ότι το παράδειγμα που έδωσαν πρέπει να αποτελέσει τρόπο ζωής για όλους μας.