Αλλαγή σκυτάλης στον σύνδεσμο Υδρευσης Πρέβεζας - Φιλιππιάδας

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν στον σύνδεσμο Υδρευσης Πρέβεζας - Φιλιππιάδας. Τον απερχόμενο πρόεδρο Δημήτρη Γιολδάση διαδέχτηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας και πρώην αντιδήμαρχος Λούρου Λάζαρος Παπαχρήστος ο οποίος...
εξελέγη πρόεδρος με αντιπρόεδρο τον Μιλτιάδη Τσώλη και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής τους Λάζαρο Παπαχρήστο, Παύλο Σαραμπασίνα και Μιλτιάδη Τσώλη.

 Όπως υπογραμμίστηκε, βασικός στόχος είναι η πραγματοποίηση παρεμβάσεων για όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες νερού, ενόψει και της θερινής περιόδου με τα γνωστά προβλήματα που παρουσιάζονται στην παραλιακή ζώνη. Η επίλυση ενός τέτοιου προβλήματος εξάλλου, το οποίο παρουσιάζεται στον αγωγό της Σαμψούντας επιχειρείται να γίνει με τις εκτεταμένες εργασίες που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 24 Απριλίου από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης Δήμων Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας στο συγκεκριμένο σημείο.

 Ο Σύνδεσμος της Λευκάδας ενημερώνει ότι λόγω των εργασιών θα υπάρξει διακοπή ύδρευσης στην ευρύτερη περιοχή μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.





Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρεβεζας