Ο αρχηγός του Θρίαμβου Λούρου, Περικλής Σπυράκος, κάνει τον απολογισμό της φετινής χρονιάς

Διαβάστε τι είπε ο αρχηγός του Θριάμβου (εντός και εκτός γηπέδου) στο Λούρος+ για όλα όσα συνέβησαν την φετινή σεζόν από το καλοκαίρι έως σήμερα...

''Η φετινή ομάδα του Θριάμβου χτίστηκε μέσα σε δέκα ημέρες με μπροστάρηδες τους:
 ΣΑΚΚΟΣ,ΖΑΚΚΑΣ,MΠΑΚΑ,ΚΟΚΚΙΝΗ και έμενα προσωπικά,όπως και με την βοήθεια όπως πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις του πρόεδρου κ.ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΥ. 

Στόχος μας φέτος ήταν ο Θρίαμβος να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα για την κατηγορία,να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε και να αναδειχτούν ταλέντα από το χωριό. Επίσης η ομάδα αποτελείται κατά το 80% από Λουριώτες, η πορεία κατά την προσωπική μου άποψη κρίνεται επιτυχημένη και αν δεν υπήρχαν οι απώλειες για διάφορους λόγους των παιχτών: ΚΑΤΣΑΝΟΥ, ΚΙΤΣΑΝTΑ, ΜΠΑΚΑ, ΜΑΜΑΛΗ η ομάδα θα ήταν στις 4 πρώτες θέσεις.Μετά από πολλά χρόνια είδαμε να παίζουν στον Θρίαμβο παιδιά από το χωριό και να μπορούν κιόλας να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο πρωτάθλημα .

 Φέτος αγωνίστηκαν βασικοί οι μικροί παίχτες: ΣΙΣΚΑΣ,ΔΟΥΛΗΣ,ΖΑΧΟΣ και πήρε κάποιες συμμετοχές και ο ΤΑΓΓΑΣ, έτσι μπορέσαμε να κερδίσουμε παιδιά όπως οι Αφοί ΜΠΕΚΙΑΡΗ και να τα φέρουμε στο γήπεδο. Πολύτιμη ήταν η συνεισφορά του Χ.Μπεκιάρη ο οποίος με τα τόσα προβλήματα που είχαμε βοήθησε αρκετά.

 Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο που στήριξε αυτά τα παιδιά σε μια μεταβατική περίοδο για την ομαδα. Οι ομάδες σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς πρέπει να στηρίζονται σε δικά τους παιδιά και αν μπορούν να κάνουν την υπέρβαση καλώς. 

Οι εποχές των παχιών αγελάδων πέρασαν ανεπιστρεπτί και να τονίσω ότι χαίρομαι να παίζω σε ομαδα με 15 Λουριώτες παρά σε μια ομάδα μισθοφόρων που αν βγούνε κατηγορία θα σκορπίσουν και θα αφήσουν την ομάδα ξανά.'' 

 Υ.Γ...Η ΟΜΑΔΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΧΕ 4 ΔΕΛΤΙΑ