Μύτικας - Άγιος Θωμάς ένωσαν τις δυνάμεις τους σε έναν διαφορετικό ποδοσφαιρικό αγώνα

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού που βρέθηκε χθες στο γήπεδο του Μύτικα κέρδισαν οι γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου του Αγίου Θωμά και του Μύτικα, οι οποίες...
ένωσαν τις δυνάμεις τους σε έναν διαφορετικό ποδοσφαιρικό αγώνα προκειμένου να ενισχυθεί οικογένεια ενός παιδιού που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

 Οι γυναίκες προπονήθηκαν σκληρά τις προηγούμενες μέρες και κατάφεραν όχι μόνο να μάθουν τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου αλλά και να αναδείξουν το ταλέντο τους στο κατεξοχήν ανδρικό άθλημα.

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος και κρίθηκε στα πέναλτι με τον Μύτικα να κερδίζει με 2-0 . 

Τόσο η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα Θάλεια Μαγκλάρα όσο η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Θωμά Κίτσα Λεοπούλου ευχαρίστησαν θερμά τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση καθώς και όλους όσοι βοήθησαν τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης συνεχάρη και τις δύο ομάδες, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση σε μια εποχή που έχει ανάγκη από αλληλεγγύη και ανθρωπιά. 

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μύτικα Νίκος Ντίτσος εξέφρασε επίσης τα συγχαρητήρια του προς τις δύο γυναικείες ομάδες, σημειώνοντας ότι είναι τιμή για τον Μύτικα που φιλοξένησε τον συγκεκριμένο αγώνα.





Δημοτικη Ραδιοφωνία Πρέβεζας