Άγρια συμπλοκή μεταξύ άγνωστων ημεδαπών και 2 αλλοδαπών πακιστανικής καταγωγής στην Πρέβεζα

Αναστάτωση προκλήθηκε αργά χθες το βράδυ στο Σαϊτάν Παζάρ στην Πρέβεζα. Όλα ξεκίνησαν όταν παρέα ημεδαπών η οποία βρισκόταν σε καφενείο...
για άγνωστη αιτία επιτέθηκε σε παρέα δύο αλλοδαπών πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι βρίσκονταν σε διπλανό τραπέζι. 

Αμέσως, ξεκίνησε άγρια συμπλοκή η οποία διήρκησε για περίπου 10 λεπτά με την εμπλοκή και άλλων ατόμων που προσπάθησαν να χωρίσουν τις δύο ομάδες. Οι δύο αλλοδαποί συνοδευόμενοι από πολίτες που ήταν παρόντες στο περιστατικό μετέβησαν στην αστυνομία και προχώρησαν σε καταγγελία, ενώ λίγο αργότερα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου τους δύο ημεδαπούς και τους μετέφεραν στο τμήμα.

Εκεί ακολούθησε νέα ένταση αφού υπήρχαν συγκεντρωμένοι περίπου 20 πολίτες που έσπευσαν να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στους δύο μετανάστες και μάλιστα υποβλήθηκαν μηνύσεις. Η καταγγελία που έγινε προς τον αστυνομικό υπηρεσίας ήταν για περιστατικό ρατσιστικής βίας και όχι για απλή συμπλοκή, ενώ η υπόθεση θα πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης. 

Να θυμίσουμε ότι μόλις πριν από λίγες μέρες τα μέλη της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Πρέβεζας μαζί με εκπροσώπους της Πακιστανικής Κοινότητας επισκέφθηκαν το Δήμαρχο κ.Χρήστο Μπαΐλη και έθεσαν υπόψη του περιστατικά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε βάρος οικονομικών μεταναστών με πρωταγωνιστές νεαρά κυρίως άτομα .

Σε αυτή την σύσκεψη αποφασίστηκε να παρθούν πρωτοβουλίες για την αποφυγή τέτοιων συμπεριφορών και να πραγματοποιηθεί συνάντηση με την αστυνομία.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας