Πρέβεζα: Η Δημοτική Αστυνομία "Σάκος του Μπόξ"

Ο υπεύθυνος για την Δημοτική Αστυνομία κ Φραγκούλης έχει αφήσει εκτεθειμένη την υπηρεσία του Δήμου. Αυτό το συμπέρασμα συνάγεται απο τις επιθέσεις που δέχονται οι άντρες της Δημοτικής Αστυνομίας...


 Η Δημοτική Αστυνομία στην προσπαθειά της να κάνει αυτό για το οποίο υφίσταται σαν υπηρεσία ,συχνά - πυκνά γίνεται αποδέκτης υβριστικών σχολίων από ορισμένους συμπολίτες μας.

 Σε ένα τέτοιο περιστατικό παρών ήταν και το prevezabest ,όπου αγανακτισμένος "αδικαιολόγητα όμως' πολίτης εξύβριζε και χτυπούσε το αυτοκίνητο της υπηρεσίας.Ο λόγος για τον οποίο είχε αυτήν την συμπεριφορά ήταν επειδή στο αμάξι του βρήκε "ροζ χαρτάκι'. Σημειωτέον το αυτοκινητό του το είχε "παρκαρισμένο" κατά το ήμισυ πάνω στο πεζοδρόμιο. Δεν στεκόμαστε όμως μονάχα σε αυτό το περιστατικό.αλλά και σε πολλά άλλα τραγελαφικά περιστατικά που κάθε μέρα βεβαιώνει με τις κλήσεις της η Δημοτική Αστυνομία.

Για παράδειγμα εντός του Πεζόδρομου του Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας βραδυνές ώρες κινούνταν αυτοκίνητο,όταν το σταμάτησαν για να του πάρουν τα στοιχεία και να του δώσουν την κλήση ,τότε ο οδηγός βγήκε έξω με απορία από το αυτοκινητό του και ζητούσε να μάθει για ποιο λόγο ήθελαν να το γράψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prevezabest μέσα σε μία εβδομάδα δύο φορές έχουν σπάσει τις κλειδαριές εισόδου για τον πεζόδρομο του Ιστορικού Κέντρου. Πλέον το όλο θέμα ανάγεται στην παιδεία που έχει ο κάθε ένας απο εμάς.Όταν "παρκάρουμε' το αυτοκινητό μας στις ράμπες των αναπήρων εκεί πλέον είναι θέμα παιδείας που έχει ο κάθε ένας....




πηγη: prevezabest.blogspot.gr