Περιπέτεια για 48χρονο από το Φιλιάτι που έπεσε σε γκρεμό 10 μέτρων

Περιπετειώδες ήταν η απογευματινή βόλτα 48χρονου από το Φιλιάτι Θεσπρωτίας με τον σκύλο του, ο οποίος έπεσε σε γκρεμό 10 μέτρων. Συγκεκριμένα...
 
το απόγευμα της Δευτέρας, ο 48χρονος αποφάσισε να κάνει βόλτα, παρέα με τον σκύλο του, σε μονοπάτι το οποίο βρίσκεται κοντά στο Μοναστήρι Γηρομερίου. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, σε ένα δύσβατο σημείο, ο 48χρονος έχασε την ισορροπία του, και βρέθηκε σε γκρεμό βάθους 10 μέτρων.

 Ο 48χρονος περιπατητής, στάθηκε τυχερός, αφού από την πτώση δεν τραυματίστηκε σχεδόν καθόλου, όμως δεν μπορούσε να σκαρφαλώσει στην απότομη πλαγιά και εγκλωβίστηκε στο σημείο. Είχε όμως μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, με το οποίο επικοινώνησε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσπρωτίας, ζητώντας βοήθεια.

 Στο σημείο μετέβησαν 8 άντρες της Πυροσβεστικής, με επικεφαλής τον Διοικητή της υπηρεσίας κ. Φώτη Σπύρου. Χρησιμοποιώντας ειδικά σχοινιά και ανεμόσκαλα, κατάφεραν, μετά από προσπάθεια, να απεγκλωβίσουν τον 48χρονο, ο οποίος δεν χρειάστηκε καν να μεταβεί στο Νοσοκομείο Φιλιατών για τις πρώτες βοήθειες, αφού δεν είχε ούτε γρατσουνιά.





892fm.blogspot.gr