Στήριξη των άπορων οικογενειών από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Tην στήριξη απόρων οικογενειών με ανήλικα τέκνα εξασφάλισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας, κ. Στράτος Ιωάννου, μετά από σειρά επαφών που είχε με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών...


 Σε μία προσπάθεια αναζήτησης πόρων στήριξης των κοινωνικών στρωμάτων που πλήττονται περισσότερο, από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης. Η ελληνική εφοπλιστική οικογένεια προτίθεται να προχωρήσει στην παροχή βασικών ειδών τυποποιημένων τροφίμων και προσωπικής υγιεινής επί μηνιαίας βάσεως σε οικογένειες του Νομού Πρέβεζας, το συνολικό εισόδημα των οποίων δεν ξεπερνά τις 8000 ευρώ.

 Το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς θα εφαρμοστεί δοκιμαστικά για τρεις μήνες και αναμένεται να ξεκινήσει από αύριο Tετάρτη, η πρώτη αποστολή που θα δώσει «ανάσα» σε 136 άπορες οικογένειες του νομού μας, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για την παράταση του χρονικού διαστήματος.

 Την ίδια στιγμή ο κ. Στράτος Ιωάννου έχει φροντίσει για τη δίκαιη και διαφανή διανομή των αγαθών, την οποία θα αναλάβει η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως- Πρέβεζας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών που συμπεριέλαβε την περιοχή μας στο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς αλλά και την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως- Πρέβεζης για την πολύτιμη συμβολή της.

 Η συνεργασία μας πρoσθέτει ο κ. Ιωάννου είναι άψογη και προχωρούμε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι οικονομικά πάσχοντες συμπολίτες μας- ανάμεσά τους και μικρά παιδιά- να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.