Οικονομικό έλεγχο ζητά ο νέος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος

Διοικητικές αλλαγές και οικονομικός έλεγχος στην Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης...
Να ξεκινήσει οικονομικός έλεγχος στη Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης ζητά με επίσημο έγγραφό του ο νέος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

 Ο έλεγχος θα γίνει από το 2006 μέχρι και τη στιγμή που ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος Μητροπολίτης. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο έλεγχος θα αφορά οικονομικές συναλλαγές, τυχόν αποθεματικά από φιλανθρωπικές δραστηριότητες, συμβάσεις έργων που ανέθεσε η Μητρόπολη σε ιδιώτες κ.α.

Την ίδια στιγμή έγιναν και αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο στη Μητρόπολη. Μετά την παραίτηση του Πρωτοσύγκελου π. Θεοδόσιου Μαρτζούχου ο π. Ιωαννίκιος Μπίλιας ο οποίος έφερε από έτη πολλά τον τίτλο του γραμματέως επανήλθε και ασκεί διοικητικά καθήκοντα στην Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης. Ο πατέρας Θεοδόσιος την προηγούμενη εβδομάδα υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του Πρωτοσύγκελου, την οποία ο Σεβασμιότατος Χρυσόστομος έκανε αποδεκτή.

 Ο π. Θεοδόσιος θα συνεχίσει το έργο του ως εφημέριος στον Ι. Ναό Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Εν τω μεταξύ στην Αθήνα για την γιορτή του Αγίου Νικολάου θα βρεθεί ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος και θα λειτουργήσει στην παλιά του Ενορία, στον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών.