Ολοι μαζί μπορούμε πολλά

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδος ακόμη και από το εξωτερικό για προσφορά παιδικού γάλακτος για υποσιτιζόμενο μωρό από την Πρέβεζα. Η έκκληση...
που έγινε από το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Πρέβεζας και διαδόθηκε από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και το διαδίκτυο μέσα σε ένα 24ωρο συγκεντρώθηκαν ποσότητες γάλακτος ικανές να θρέψουν περισσότερα, από ένα μωρά.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κ.Καλλιόπη Μιχελάκου η προσφορά του κόσμου υπήρξε πολύ μεγάλη και μάλιστα μέσα σε διάστημα λίγων ωρών.«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους» τονίζει η κ.Μιχελάκου, σημειώνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό στην εποχή που διανύουμε να δηλώνουμε την αλληλεγγύη και την προσφορά μας σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Μητέρες με μικρά παιδιά, αλλά και άνθρωποι όλων των ηλικιών επικοινώνησαν με το Κοινωνικό Ιατρείο, με το Δημαρχείο και άλλες υπηρεσίες προκειμένου να δώσουν την προσφορά τους σε βρεφικό γάλα.

 Η απήχηση που είχε η έκκληση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Πρέβεζας , γεννά ελπίδες για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών που σίγουρα θα προκύψουν στο μέλλον και αφορούν ανάγκες φτωχών και άπορων οικογενειών ακόμη και σε αγαθά πρώτης ανάγκης.