Νεο ISUZU D-MAX

Στην Κρήτη το νέο Isuzu D-Max θα διατίθεται παράλληλα με το υπάρχον μοντέλο, με τιμές από τα 17.450 ευρώ


Ηρθε στην Κρήτη το νέο Isuzu D-Max, όπου και θα διατίθεται παράλληλα με το υπάρχον μοντέλο, με βασική τιμή της 2D έκδοσης τα 17.450 ευρώ και της 4D τα 22.850ευρώ...
Μετά την πρεμιέρα του πριν δύο μήνες στην Ταϊλάνδη, έφθασε η ώρα του νέου Isuzu D-Max και για την αγορά της Ελλάδας και της Κρήτης φυσικά.
Η εταιρία Ε. Κυριακάκης ΑΕ παρουσίασε το νέο Isuzu D-Max σε όλες τις εκδόσεις του στο κοινό του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα. Περισσότεροι από 500 ενδιαφερόμενοι πέρασαν από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Ηράκλειο (Εμμ. Λαμπάρδου 10, Εσταυρωμένος) κατά την διάρκεια της εκδήλωσης-παρουσίασης του νέου D-Max.
Κατά γενική ομολογία οι περισσότεροι έμειναν ευχαριστημένοι από την νέα γενιά του D-Max, την ίδια στιγμή που αξίζει να τονίσουμε ότι πολλοί από αυτούς δήλωναν φανατικοί λάτρεις της ιαπωνικής φίρμας μιας και είχαν περάσει από τα χέρια τους και οι προηγούμενες γενιές του pick-up της Isuzu. Όλοι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από τις παλιές γενιές του D-Maxκοίταζαν, μελετούσαν, ρωτούσαν και ήθελαν να μάθουν τα πάντα για το νέο Isuzu D-Max.
isuzu-dmax-2012-02
Δική μας άποψη… μάλλον το νέο Isuzu D-Max όχι απλά ήρθε για να μείνει, αλλά και για να κλείσει πολύ πονηρά το μάτι στον ανταγωνισμό.
Με μακρύτερο μεταξόνιο κατά 45 χιλιοστά σε σχέση με το μοντέλο που διαδέχεται, όπως επίσης με φαρδύτερο μετατρόχιο και αυξημένο πλάτος, το νέο D-Max είναι το μεγαλύτερο σε μήκος από όλες τις γενιές του που έχουν κατασκευαστεί…
Το αυτοκίνητο πέρα από την νέα εξωτερική του εμφάνιση με τα νέα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, έχει και βελτιωμένο πλαίσιο και αναρτήσεις, αλλά και αρκετά θετικά σημεία σε λειτουργικά στοιχεία, όπως το μεγαλύτερο πλέον άνοιγμα της πόρτας του χώρου φόρτωσης, στοιχείο που σίγουρα παίζει τον ρόλο στην συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων.
Εσωτερικά, το νέο D-Max είναι επίσης σχεδιασμένο από την αρχή, διαθέτει εντελώς νέο πίνακα οργάνων, την ίδια στιγμή που το χειριστήριο για την επιλογή της τετρακίνησης έχει μεταφερθεί σε διαφορετική θέση, από εκείνη του προηγούμενου μοντέλου και συγκεκριμένα δίπλα από τον επιλογέα σχέσεων.
isuzu-dmax-2012-03Από μηχανολογικής άποψης, το νέο Isuzu D-Max φορά τον νέο 4κύλινδρος κινητήρας των2.5 λίτρων, ο οποίος ακολουθεί το Euro5, με απόδοση στους 163 ίππους στις 3.600σαλ και την μέγιστη ροπή του να αγγίζει τα 40,8 κιλάκαι να κάνει την εμφάνιση της από τις1.400σαλ.
Το νέο μηχανικό σύνολο συνοδεύεται και από το νέο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων, αλλά και με αυτόματο των πέντε, τώρα και με σειριακή λειτουργία.
Από εμπορικής άποψης, αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο Isuzu D-Max θα διατίθεται παράλληλα με το υπάρχον μοντέλο σε μονοκάμπινες, extended και διπλοκάμπινες εκδόσεις.
Single Cab
2.5 4×2 17.450 ευρώ
2.5 4×4 22.850 ευρώ
Extended
2.5 4×2 22.950 ευρώ
2.5 4×4 25.950 ευρώ
Double Cab
2.5 4×4 26.950 ευρώ
2.5 4×4 LS1 29.900 ευρώ
2.5 4×4 LS2 30.900 ευρώ
2.5 4×4 LS1 Auto 31.490 ευρώ
2.5 4×4 LS2 Auto 32.490 ευρώ
isuzu-dmax-2012-01Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε τις τιμές του ανά έκδοση, ενώ για περισσότερα στοιχεία μπορείτε να περάσετε μια βόλτα και από την επίσημη ιστοσελίδα της Ε. Κυριακάκης α.ε. στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.autokiriakakis.gr
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η εταιρία Ε. Κυριακάκης α.ε., μέλος του επίσημου δικτύου της ISUZU που για την Ελλάδα αποκλειστικός εισαγωγέας είναι η εταιρία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος αυτοκινήτων ISUZUστο νομό Ηρακλείου, με καταστήματα σεΗράκλειοΑρκαλοχώρι και Μοίρες.
http://www.cretadrive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας