Ανετη επικρατηση του Θριαμβου στην Παργα - Δυσκολα εχασε η Δοξα

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα του Λούρου στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας όπου διεξήχθη ο αγώνας ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ. Από νωρίς η ομάδα του κ.Τσωρου...
μπήκε αποφασισμένη στο αγώνα με μοναδικό στόχο τους 3 βαθμούς της νίκης.
    Έτσι λοιπόν οι φιλοξενούμενοι παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο εύκολα γινόταν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία. Σε δυο από τις αρκετές φάσεις που δημιούργησε ο Λούρος, ο Ζιάκας ,ο οποίος είναι πολύ ανεβασμένος τον τελευταίο μήνα, σκόραρε και τα δυο γκολ για την ομάδα του δίνοντας ένα προβάδισμα δυο τερμάτων στην ανάπαυλα.  Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν πιο αργός , οι φιλοξενούμενοι χωρίς να πιεστούν και συγχρόνως παίζοντας ένα παιχνίδι κατοχής , κράτησαν εύκολα το προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα. ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ 0 - 2. 
 Έπειτα και από την ολοκλήρωση όλων των αγώνων της 7ης αγωνιστικής ο Θρίαμβος Λούρου φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς ενώ η Δόξα Ωρωπού στην 13η με 2 βαθμούς. 
    Αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Λούρου 15.00μμ, θα διεξαχθη ο αγωνας για το πρωταθλημα της Β' ΕΠΣ Πρεβεζας-Λευκαδας , ΝΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΗΣ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ.

 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α' ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ    0 - 2.
ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ   1 - 0.
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ - ΑΟ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ  1 - 4.
ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ - ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ  2 - 1.
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΛΑΚΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ 0 - 6.
ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ - ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 0 - 1.
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ 2 - 1.