Φίλοι και συμπαίκτες στην Πρέβεζα, αντίπαλοι στην Αθήνα...

Οι Παίδες 98' του Παναθηναικου επικράτησαν με 4-3 του Ατρόμητου σε φιλικό που διεξήχθη εκτός έδρας την Τετάρτη το απόγευμα δείχνοντας καλό αγωνιστικό πρόσωπο... 
Δυο πρόσωπα έδειξαν οι Παίδες του Παναθηναϊκού στο φιλικό της Τετάρτης κόντρα στον Ατρόμητο εκτός έδρας.
    Τα "παιδιά" του Κώστα Φρατζέσκου απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και προηγήθηκαν με 4-0 μέχρι το τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Σε εκείνο το σημείο και λόγω των αλλαγών έριξαν τον ρυθμό τους και δέχτηκαν τρία τέρματα μετατρέποντας το εύκολο 4-0 στο τελικό 4-3. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε ποιο δυνατά, είχε την υπεροχή και την κατοχή με ταυτόχρονη πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Πίσπα με 0-1. Ο παίκτες του Ατρόμητου από την άλλη κατάφεραν και έβγαιναν στην αντεπίθεση προσπάθησαν να σκοράρουν, αλλά στην τελική προσπάθεια ήταν άστοχοι. Στην επανάληψη και ως 10 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα οι πράσινοι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς με αποτέλεσμα να σημειώσουν άλλα τρία γκολ και να κάνουν το 0-4. Τα γκολ πέτυχαν οι Θεοχάρης (0-2), Δημήτρουλας (0-3) και Αλεξανδρής (0-4). Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς είχε τελειώσει, στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ο Ατρόμητος με τρία γκολ από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες του το καλοκαίρι τον Λημνιό (2 γκολ) και τον Σταυρακάκη, μείωσε σε 3-4 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
     ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Φανουργιάκης (Τ), Κακόγιαννης, Ποτουρίδης, Κουντούρης, Σταυρακάκης, Νάτσιος, Λημνιός, Κατσάρας, Κουτρούλης, Κοσκινάς, Γκάτζιος. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Κατσάνος(Τ), Σωτηρόπουλος, Μπούρας, Τσίπης, Μάντεσης, Λαγανάς, Ζαχουλίδης, Αγγελόπουλος. Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Παπαδημητρίου, Μακρής, Ντούσης. 
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος(Τ), Ουές, Οικονομόπουλος, Ζήκος, Βαλμάς, Μίγγος, Κουντουριώτης, Βραχάλης, Αλεξανδρής, Ντουσάϊ, Πίσπας. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Σαμπατάκος, Δημήτρουλας, Σάμιος, Μανιός, Γριτσόπουλος, Μπουζούκης, Θεοχάρης.