Ο Κ. Σ. Π. κατά του ασυνείδητου κυνηγού που τραυμάτισε τα Φλαμίνγκο

Τον αποτροπιασμό του για τα δύο τραυματισμένα φλαμίνγκο που βρέθηκαν στην περιοχή του Μύτικα στη ζώνη διάβασης αποδημητικών πουλιών, εκφράζει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πρέβεζας, ενώ άμεση ήταν η ανταπόκριση του Συλλόγου για το θέμα μετά από ενημέρωση των πολιτών. Τα τραυματισμένα φλαμίνγκο παρέλαβαν...
εκπρόσωποι περιβαλλοντικών ομάδων, που συνεργάζονται με το Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων, προκειμένου να τα περιθάλψουν.

 Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πρέβεζας εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το περιστατικό, που προσβάλλει βάναυσα την κυνηγετική οικογένεια και κάνει γνωστό, πως έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες ώστε να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οπλοφόρος και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. 

Πιστεύει δε, ότι ο συγκεκριμένος δεν ανήκει στην κυνηγετική οικογένεια και τονίζει ότι αν προκύψουν τέτοια στοιχεία θα αποβληθεί από την κυνηγετική, οικογένεια. «Σε τέτοια περιστατικά δεν υπάρχει καμία απολύτως ανοχή και είμαστε αμείλικτοι, παραπέμποντας στη δικαιοσύνη όποιον εμφορείται από τέτοιου είδους αντιλήψεις σχετικά με την παρουσία ειδών της πανίδας της περιοχής μας, είτε πρόκειται για θηρεύσιμα είδη είτε όχι» αναφέρει η διοίκηση του συλλόγου.