270 άτομα θα προσλάβει η Δωδώνη με 8μηνη σύμβαση

Την πρόσληψη 270 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ανακοινώνει η Αγροτική Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.», σε Πρέβεζα, Άρτα, Ιωάννινα και Θεσπρωτία. Η πρόσληψη του προσωπικού ... μπορεί να γίνει τμηματικά, σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας. Οι θέσεις αφορούν ειδικότητες Π.Ε Τ.Ε Δ.Ε και η διάρκεια απασχόλησης είναι 8 μήνες.
 Συγκεκριμένα στην Πρέβεζα πρόκειται για τους σταθμούς Νέας Σαμψούντας και Κερασώνας, και οι 9 συνολικά θέσεις είναι Δ.Ε με ειδικότητα εργατοτεχνίτη/τρια παραλαβής γάλακτος. 

 Η υπηρεσία, για όσους δεν προσληφθούν άμεσα, οφείλει κατά τον χρόνο πρόσληψης να ζητήσει από τους προσληπτέους να υποβάλλουν, εκ νέου, δικαιολογητικά, δηλαδή νέα βεβαίωση του ΟΑΕΔ για τον χρόνο ανεργίας και υπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώνονται οι τυχόν συμβάσεις που έχουν συνάψει οι υποψήφιοι με οποιονδήποτε φορέα, το χρονικό διάστημα απασχόλησης και το είδος απασχόλησης, μέχρι την ημερομηνία πρόσκλησης από το φορέα για πρόσληψη.