Πρωτομαγια ,οπως παλια...στον Αγιο Βαρναβα!(ΦΩΤΟ)

Πολυς ηταν ο κοσμος που ανταποκριθηκε θετικα στο καλεσμα για την γιορτη της Πρωτομαγιας στο αισθητικο δασος του Αγιου Βαρναβα! ...

   Εκτος απο τους πολλους ντοπιους που παρεβρεθηκαν στην εορταστικη εκδηλωση ,υπηρχαν και παρα πολλοι περαστικοι απο τους οποιους μερικοι απλα περασαν και αλλοι τελικα προτιμησαν να παραμεινουν και να γιορτασουν μαζι μας, την Πρωτομαγια!Τα παρκαρισμενα αυτοκινητα οσων παρεβρεθηκαν σημερα στην εκδηλωση,εφταναν να σχηματιζουν ουρες μεχρι την εισοδο του προαυλιου της εκκλησιας!
    Γιορτασαμε οπως παλια...με παραδοσιακη μουσικη (απο ηχεια τα οποια ειχαν τοποθετησει οι αρμοδιοι), η καθε μια παρεα/οικογενεια να ψηνει στο δικο της χωρο,με τα σπιτικα της φαγητα σερβιρισμενα στο παραδοσιακο τραπεζομαντηλο και οι μικροτεροι της παρεας διασκεδαζαν στην παιδκη χαρα!Υστερα και απο την καταλληλη οινοποσια το κεφι ανεβηκε και ..αρχισαν οι χοροι!Στην εκδηλωση παρεβρεθηκε και ο πρωην δημαρχος Λουρου και νυν Πρεβεζης , Χρηστος Μπαιλης.
   Ενα μεγαλο ευχαριστω απο ολους τους παρεβρισκομενους σε ολους οσους βοηθησαν για την πραγματοποιηση αυτης της εκδηλωσης (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΟΥΡΟΥ και ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ) που εδωσαν την ευκαιρια σε ολες αυτες τις οικογενειες να κανουν ενα ευχαριστο διαλλειμα απο την δυσκολη καθημερινοτητα της εποχης μας!
    Ευχομαστε και του χρονου η εκδηλωση να ειναι εξισου επιτυχημενη και ελπιζουμε να γινει θεσμος!!ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας