Σοβαρό επεισόδιο στην Πλ. Ηρώων μεταξύ κατοίκων του Λούρου και ρομά ...

Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες για το σημερινο συμβαν :

 Το επεισόδιο διαδραματιστηκε στην πλατεια Ηρωων του χωριου εναντι του παλιου Δημαρχειου και ειχε να κανει με αντιποινα για επεισοδιο που εγινε εχτες το απογευμα... 


Σημερα το μεσημέρι είχαμε την συνέχεια με τους ιδιους πρωταγωνιστες. Πιο συγκεκριμένα... μια ώρα περίπου πριν γίνει το περιστατικό στην Πλατεία υπήρξε νεότερο επεισόδιο στην εθνικη οδο Λουρου-Πρεβεζας στο Λούρο στο ύψος της διασταύρωσης για το δημοτικό σχολείο.
Ο ανήλικος ρομα δεν αργησε μετα απο το συμβαν αυτο να ειδοποιησει "ενισχυσεις"... και ετσι μετα απο περιπου μια ωρα 7-8 ρομα με καραμπινες,ξυλα και αλυσιδες μετεβηκαν στην Πλατεία αναζητώντας τα άτομα που είχαν εμπλακεί στα δύο προηγούμενα επεισόδια , με τον εντοπισμο τους ακολουθησε κυνηγητο μεσ΄την πλατεια και στην παιδικη χαρα οπου ένοπλοι οι αθιγγανοι απειλουσαν τους ντόπιους με τις καραμπινες τους.
 Εκεινη την ωρα στην παίδικη χαρα επαιζαν μικρά παιδια με τις μητέρες τους. Εντρομοι οι περαστικοι και οι θαμωνες της διπλανης καφετεριας παρακολουθουσαν την εξελιξη ανημποροι να κανουν κάτι.. Απο το επεισοδιο αυτο τραυματιστηκαν 2 άτομα, πιο σοβαρα  ένας 26χρονος νεαρος απο το Κοτσανοπουλο Λουρου οπου δεχτηκε επιθεση με αλυσιδες και ξυλα.Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο Πρέβεζας. 
 Οι αθιγγανοι εφυγαν εσπευσμενα απο τον χωρο με τα αυτοκινητα τους πυροβολοντας στον αερα για εκφοβισμο.Στο σημείο προσήλθε αστυνομική δύναμη και αναζητά τους δράστες,χωρις να εχει γινει καμια συλληψη ακομα. Για ότι νεότερο για την υγεία του 26χρονου θα σας ενήμερωσουμε άμεσα!!!