Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για ληστεία στα Γιάννενα,και δύο ημεδαποί 18 και 24 ετών στην Αρτα για κλοπές και για εμπόριο ναρκωτικών αντίστοιχα

Ιωαννινα 16-5-2012.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης προ διμήνου περίπου, στο χωριό Λάζαινα Ιωαννίνων. Οι δράστες είχαν προσποιηθεί στην ηλικιωμένη, ότι ήταν υπάλληλοι του Δήμου... Εξιχνιάσθηκε, μετά από επισταμένες έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, ληστεία που είχε συμβεί... πριν δύο μήνες περίπου, με δράστες δύο ημεδαπούς, ηλικίας 20 και 18 ετών, σε βάρος 79χρονης ημεδαπής στο χωριό Λάζαινα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων Ιωαννίνων. Η σύλληψη των δύο δραστών πραγματοποιήθηκε χθες (15-05-2012) το απόγευμα στην Κατσικά Ιωαννίνων, δυνάμει Ενταλμάτων Σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το απόγευμα της 13-03-2012 οι δράστες προσποιούμενοι τους υπαλλήλους του Δήμου, εισήλθαν στην οικία 79χρονης ημεδαπής και αφού την ακινητοποίησαν, με την άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (5.000) ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Ανακρίτρια Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

 Άρτα, 16 Μαΐου 2012.. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών δικύκλων στην Άρτα. Από την ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 18χρονου ημεδαπού, ο οποίος, κατά τους τελευταίους μήνες, προέβαινε σε κλοπές δικύκλων στην πόλη της Άρτας. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 18χρονος το βράδυ της 15/16-03-2012 και 01/02-04-2012, αφαίρεσε δύο (2) δίκυκλες μοτοσικλέτες, από την πόλη της Άρτας. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας. 

 Άρτα, 16 Μαΐου 2012.. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Σύλληψη 24χρονου ημεδαπού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Άρτα. Συνελήφθη χθες (15-05-2012) το βράδυ στο Κομπότι Άρτας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 24χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, στην κατοχή και την οικία του 24χρονου συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: • Μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία ήταν τυλιγμένη με καφέ μονωτική ταινία και περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους (2,60) γραμμαρίων. • Μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, με ηρωίνη βάρους (28,60) γραμμαρίων. • Ένα (1) λευκό χάπι άγνωστης χημικής σύνθεσης. • Μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. • Το χρηματικό ποσό των (240) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών. • Ένα (1) κινητό τηλέφωνο με δυο (2) κάρτες SIM, με τα οποία πραγματοποιούσε τις παράνομες συναλλαγές του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
epirus-ellas