Αναγνώστης: Αν αποφασίζετε να κάνετε παρέλαση, ας την κανετε σωστα!

"Άλλοι θέλουν να γίνουν παρελάσεις άλλοι δεν θέλουν ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την γνώμη του. Αλλά αν αποφασίζετε να την κάνετε ας το κάνετε σωστά Κύριοι καθηγητές του Λυκείου Λουρου και Γυμνασίου....

Εκεί που σπουδάσατε και ποιο πολλοί οι γυμναστές όσο αφορά το θέμα των στολών σας είπαν ότι το μαντήλι στις γυναίκες είναι αμπζουρ για τις πλάτες των κοριτσιών???? Για να δείχνουν τα ωραία μαλλιά που έφτιαξαν για την παρέλαση?

Σας ενημερώνω αγαπητοί καθηγητές ότι οι στολές που φόραγαν τα παιδιά είναι στολές Σουλίου και δυστυχώς εσείς τις γελοιοποιήσατε σήμερα (χθες) πραγματικά κρίμα γιατί λαός που ξεχνάει την ιστορία είναι για το διάολο και πραγματικά μας αξίζει στο σημείο που έχουμε φτάσει σήμερα.... Μπορεί να έχω μυαλά πίσω να είμαι ανάποδος όπως λένε μερικές μανάδες στα χορευτικά απλά τους λες πως είναι η ιστορία μας και επειδή θα γκρινιάξει ο γιος μου η κοπέλα μου κακός είναι ο δάσκαλος και έτσι για να τα έχουν και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές καλά με τα παιδιά δεν λέμε όχι πουθενά γιατί υπάρχουν και τα φροντιστήρια σπίτι το απόγευμα εεε????

Κατά τα άλλα Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ......"



Αναγνώστης

3 σχόλια:

tito είπε...

http://www.kontouzoglou.com/photos/costumes/small/641129.jpg
http://www.kontouzoglou.com/photos/costumes/small/641084.jpg

tito είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν πήγαινετε λίγο πρώτα στο δημοτικό να σας μάθουν ορθογραφία και μετά ελάτε να εκφέρετε την άποψή σας.Είναι κρίμα να ασχολήστε με το μαντίλι ή την ποδιά και την κάθε ποδιά της στολής απλά και μόνο για να πείτε κάτι, αντί να πείτε ένα μπράβο στα παιδιά που συμμετέχουν στις παρελάσεις και να τα ενθαρρύνετε να συμμετέχουν γαιτί βλέπουμε πως κάθε χρόνο η συμμετοχή στις παρελάσεις όλο και λιγοστεύει, το μόνο που κάνετε είναι να τα κατακρίνετε μαζί με τους καθηγητές που και οι ίδιοι προσπαθούν να βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα. Σταματήστε λοιπόν να κάνετε τους έξυπνους, και αν είναι κάτι που πρέπει να κρίνετε αυτό είναι ο εαυτός σας για να γίνεστε καλύτεροι άνθρωποι.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας