Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το σεμινάριο και οι αγώνες TAEKWONDO στην Πρέβεζα, παρουσία του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (Βιντεο)

Εντυπωσιασμένος με την Πρέβεζα δήλωσε ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας TAEK-WO-DO CHOI JUNG HWA σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ...


 Συνδυασμός διακοπών και δουλειάς και δώρο για τον εκείνον, ήταν η επίσκεψη του γιου του ιδρυτή της πολεμικής τέχνης από την Κορέα όπως μας είπε, ενώ "Είναι θέμα χρόνου" το επίπεδο των αθλητών του TAEK-WO-DO στην πόλη μας να γίνει ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη σύμφωνα με τον ίδιο.

Ανοιχτό άφησε και το ενδεχόμενο να διοργανωθεί στην ευρύτερη περιοχή μας ένα βαλκανικό σεμινάριο TAEK-WO-DO καθώς η επίσκεψή του αφορούσε περισσότερο τον έλεγχο των υποδομών και να δει γενικότερα τι χρειάζεται η περιοχή μας για να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο αυτή η πολεμική τέχνη. 

Τέλος μίλησε και για το διαχωρισμό της πολεμικής τέχνης σε παραδοσιακό και αθλητικό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι υπάρχει ένα TAEK-WO-DO, αυτό που ίδρυσε ο πατέρας του το 1955.







mypreveza.gr